Thermografische drone-inspectie zonnepanelen

Thermografische drone-inspectie zonnepanelen

Thermografische drone-inspectie zonnepanelen

Een thermografische drone inspectie van uw zonnestroominstallatie laten uitvoeren? Bij VDB Keuring bent u hiervoor aan het juiste adres. Tijdens deze inspectie bekijken we met behulp van een drone met een warmtebeeldcamera vanuit de lucht uw zonnepanelen. Zo weet u precies in welke staat uw zonnestroominstallatie verkeert en sporen we eventuele problemen snel op, zodat deze verholpen kunnen worden.

Waarom zonnepanelen inspecteren met warmtebeeldcamera?

Om een maximaal rendement te behalen met uw zonnestroominstallatie, is het belangrijk om deze periodiek te laten inspecteren. Met behulp van een thermografische drone inspectie sporen we eventuele verliezen en defecte cellen die het rendement kunnen verminderen op.
Als gespecialiseerd inspecteur in thermografische drone inspecties, beschikken wij over een speciale bus waarin u op een scherm mee kunt kijken tijdens de drone inspectie. Zo ziet u met eigen ogen hoe wij werken en waar eventuele problemen zich bevinden.

Thermografische drone inspectie door VDB

VDB Keuring voert graag de thermografische inspecties van uw zonnepanelen uit. Hierbij bekijken we eerst of het toegestaan in om op uw locatie vanuit de lucht te inspecteren. Dit is bijvoorbeeld niet mogelijk wanneer uw installatie zich in een beschermd natuurgebied bevindt of wanneer er mensen onder de drone lopen. De inspectie zelf vindt altijd plaats binnen het zicht van de operator. Zo zorgen we voor een goede veiligheid. Na afloop van de inspectie ontvangt u een uitgebreide rapportage. Hiermee heeft u een goed inzicht in de staat van uw installatie en kunt u eventueel verder aan de slag.

Wilt u meer weten over thermografische drone inspecties? Neem dan contact met ons op.

Of vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Hebt u iets wat geïnspecteerd of gekeurd moet worden?

Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen