NEN 2484 keuringen

NEN 2484 keuringen

NEN 2484 keuringen

U wilt uw medewerkers een veilige werkomgeving bieden. Daarbij horen ook veilige middelen voor intern transport. Door de interne transportmiddelen binnen uw bedrijf jaarlijks te laten keuren, bent u zeker van de veiligheid van deze middelen. Bovendien voldoet u hiermee aan de eisen van de Arbo, BMWT en VeBit. VDB is de expert in keuringen in Friesland en ver daarbuiten. Wij voeren deze inspectie graag voor u uit.

Hoe ziet de veiligheidskeuring eruit?

Onder middelen voor intern transport vallen alle middelen die gebruikt worden voor interne verplaatsingen, zoals pallettrucs, heftrucs, stapelaars en veegmachines. Kleine mankementen aan deze middelen kunnen grote gevolgen hebben voor de veiligheid. We controleren daarom bijvoorbeeld of de remlichten en remmen goed werken, of er gordels aanwezig zijn en worden gebruikt, of de handleiding van het transportmiddel aanwezig is en of er geen brandstoflekkages zijn.

Keuring middelen intern transport door VDB

VDB neemt het gehele traject van de keuring van interne transportmiddelen uit handen. Als onafhankelijk inspecteur werken wij voor de administratie en registratie van keuringen met Centix. We inspecteren met een inspectieplan. Na afloop van de keuring ontvangt u een uitgebreide rapportage en – bij een goed resultaat – het certificaat.

Wilt u meer weten over de keuring van middelen voor intern transport? Neem contact met ons op.

Of vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Hebt u iets wat geïnspecteerd of gekeurd moet worden?

Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen