Brandslanghaspel NEN EN 671-3

Brandslanghaspel NEN EN 671-3

Brandslanghaspel NEN EN 671-3

Volgens de NEN 2718 moet u uw rolsteigers jaarlijks laten inspecteren. VDB voert deze keuring graag voor u uit. Zo weet u zeker dat de steigers binnen uw bedrijf veilig zijn en voldoet u aan de wettelijke eisen. Bovendien zorgt goed onderhoud voor een langere levensduur van uw rolsteigers.

Wat houdt de NEN 2718 keuring in?

Om de veiligheid voor gebruikers te garanderen, moeten rolsteigers voldoen aan de norm NEN 2718. Deze norm geeft duidelijke richtlijnen met betrekking tot de ontwerpeisen. Tijdens de NEN 2718 keuring controleren we bijvoorbeeld of een rolsteiger compleet is, geen breuken of kapotte lasnaden heeft, goed is opgebouwd en voorzien is van de juiste stickers. Een periodieke keuring verkleint de kans dat er iets mis is met rolsteigers, waardoor je deze niet maximaal kunt inzetten of de rolsteiger zelfs kan worden afgekeurd door de Arbeidsinspectie.

Rolsteigers laten keuren door VDB

Als werkgever, opdrachtgever en/of eigenaar bent u aansprakelijk voor de veiligheid van uw rolsteigers. VDB helpt u graag om deze veiligheid te garanderen door middel van een jaarlijkse keuring. Wij zijn een onafhankelijk inspecteur en keuren volgens een inspectieplan. Na afloop van de keuring ontvangt u een uitgebreide rapportage en – bij een goed resultaat – een certificaat.

Wilt u meer weten over de keuring van rolsteigers volgens de NEN 2718 norm? Neem contact met ons op.

Of vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Hebt u iets wat geïnspecteerd of gekeurd moet worden?

Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen