EHBO / BHV

Een EHBO-koffer is een must voor elk huishouden, voertuig en voor elk bedrijf. Sterker nog: ieder bedrijf is verplicht om tenminste één EHBO-koffer in huis te hebben. VDB weet precies wat zo’n verbandtrommel minimaal moet bevatten en waar deze aan moet voldoen. Heeft u specifieke wensen? Dan gaan we voor u aan de slag met een EHBO-koffer of BHV-koffer op maat.

Keuring verbandkoffers
Volgens de Arbowet bent u verplicht om een EHBO-koffer in huis te hebben. Deze moet bovendien altijd compleet, actueel en verzegeld zijn. Wij kunnen dit voor u controleren door middel van een keuring.

Drie varianten
Er zijn drie verschillende verbandtrommels:
  • EHBO-koffer A – voor bedrijven vanaf 25 personen
  • EHBO-koffer B – voor voertuigen en bedrijven tot 25 personen
  • BHV-koffer – voor bedrijven tot 25 personen
Met een EHBO-koffer A of B kun je de meeste ongelukken probleemloos behandelen. De BHV koffer bevat meer gevarieerde spullen, zoals hechtstrips en een reddingsdeken.

EHBO-koffer of BHV-koffer laten samenstellen door VDB
Bij VDB kunt u zowel terecht voor standaard EHBO- en BHV-koffers als voor koffers op maat. Zo maakten we voor andere klanten bijvoorbeeld speciale koffers met een assortiment pleisters en waterdichte koffers voor op boten. De koffers kunnen voorzien worden van de huisstijl en het logo van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over onze EHBO-koffers en BHV-koffers? Neem contact met ons op.